Hermes Replica Handbags Louis Vuitton Replica Handbags Louis Vuitton Replica Handbags Louis Vuitton Replica Handbags Replica Handbags replica handbags Louis Vuitton Replica Handbags Louis Vuitton Replica Handbags Replica Handbags Louis Vuitton Replica Handbags Replica Handbags Replica Handbags Louis Vuitton Replica Handbags Microsoft 70-483 Replica Handbags Replica Handbags Replica Handbags Replica Handbags
Ново разписание на влаковете в сила от днес

Виц на деня
Виж всички вицове


Ползвате ли Интернет за електронни разплащания?
Да, и то често
Да, ако ми се налага
Не, нямам доверие
Категорично не
Не съм запознат(а)
виж резултатите


News letter


Ново разписание на влаковете в сила от днес
12.12.2010
"Бургас уикенд" вече ще спира и в Ямбол

От днес влиза в сила новият график за движение на влаковете на "Холдинг Български държавни железници".

С цел подобряване транспортното обслужване на населението, националният железопътен превозвач всяка година съгласува движението на бързите и пътническите влакове със съответните областни и общински ръководства.

Много от направените промени в новия график за движение на влаковете са съобразени с постъпили през годината искания от страна на клиенти на "Холдинг БДЖ", съобщават от дружеството.

В рамките на новото разписание са сведени до минимум технологичните престои и спирания на влаковете, подобрени са връзките между влаковете във възелните гари, както и са заложени по-удобни за пътниците часове на заминаване. От съществено значение за подобряване на обслужването е удължаването на маршрутите на някои влакове, както и пускането на допълнителни влакове.

През 2011 г. "Холдинг Български държавни железници" ще осъществяват превоз на пътници с железопътен транспорт с общо 619 влака, от които 27 международни бързи влака, 91 бързи влака, (като 19 от тях са със задължителна резервация), 149 пътнически влака и 352 крайградски пътнически влака.
Запазена е цялостната транспортна схема на обслужване по отношение връзките във възелните гари, както и спиранията по маршрутите на движение на бързите влакове. По удължен маршрут ще се движат два бързи влака между Пловдив и Шумен, които вече ще пътуват между Пловдив и Варна. Тези два влака ще осъществяват връзка на гара Горна Оряховица с бързите влакове между София и Русе.

Удължен е маршрутът и на някои пътнически и крайградски пътнически влакове в различни райони на страната.

С въвеждането на новия график за движение на влаковете ще бъдат пуснати и нови влакове по различни направления на страната.

Бързите влакове със задължителна резервация "Бургас Уикенд" и "Варна Уикенд", които БДЖ пуснаха преди началото на летния сезон, ще продължат да се движат и през 2011 г. Влакът "Бургас Уикенд", който тръгва в неделни дни от Бургас в 15:20 ч. и пристига в София в 21:30 ч., вече освен на гарите Пловдив и Стара Загора, ще спира и на Ямбол в 16:40 ч.

Чрез осигуреното спиране на този влак в гара Ямбол, националният железопътен превозвач предоставя удобна възможност за пътуване на своите клиенти от Ямбол в посока столицата.

Подробна информация за новия график за движение на влаковете клиентите на "Холдинг Български държавни железници" могат да получат от всички железопътни бюра и гари в страната.


Автор: Фактор
Прочетена: 1823
Добави своето мнение в коментарите:

Име:
E-mail:
Коментар:
Въведи кода :