Виц на деня
Виж всички вицове


Ползвате ли Интернет за електронни разплащания?
Да, и то често
Да, ако ми се налага
Не, нямам доверие
Категорично не
Не съм запознат(а)
виж резултатите


News letter


Контакти

Информация за контакти
ул. Хр. Ботев 101
тел. 056/83 10 00
факс 056/80 17 33

 

Tелефон за реклама:
056/ 83 10 00

office@factor-bs.com
reklama@factor-bs.comTyxo.bg counter
Tyxo.bg counter
Милан МИЛАНОВ, бивш контраразузнавач и настоящ писател, за новата си книга “Тайните подземия на България”:
21.05.2008
Нашите корени са свързани с потъналия континент Атлантида

- Г-Миланов, вие сте автор на известни повести и романи, сценарии на филми, които все още се помнят. В повестите “Дворец от пясък”, “Скъсаната мрежа” и телевизионния сериал “Момчетата от златен лъв” действието се развиваше в Бургас и Созопол. В романа “Крадци на богородици” в съавторство с Стефан Гечев вие за първи път обърнахте внимание на кражбите на икони в България, както и износа на антични предмети. Последваха “Хирург без скалпел”, “Тайнственият благодетел” и други, след това дълги години не сте публикували, защо?
- Събирах материали. Човек трябва да е много талантлив, за да пише непрекъснато или това да му е професия. За съжаление, не съм от талантливите, а и не с писателство съм си вадил хляба. 
- Ще ни разкажете ли нещо за себе си?
- Израснал съм в три морски града, Царево е родният ми град, после Созопол и Бургас. Морето си ми е в кръвта, обичам го и затова и в новата ми книга има отделено доста място за нашето Южно Черноморие. Аз съм щастлив човек - можех за ходя на брега на морето, да седя върху скалите или пясъка и да му се любувам. За съжаление нашите внуци няма да имат тази възможност. Целият бряг вече е обграден с хотели. Красотата на морските ни брегове загива.
В София  живея от 1961 година.Женен съм, имам един син. Работил съм в органите на МВР предимно в криминалната полиция в Отдел за тежки криминални престъпления. След това двадесет и четири години работих във външнотърговско предприятие, откъдето се и пенсионирах. Член съм на Съюза на българските независими писатели.
- В новата си книга “Тайните подземия на България” вие под форма на фантастика разказвате неразгадани истини, вълнуващи хората от векове. Например, известната колона на Хан Омуртаг и надписа върху нея: ”Защото човек дори и добре да живее, умира и друг се ражда; нека роденият по-късно, като гледа този надпис, да си спомни за този, който я е направил”... Там се споменава за една могила, дирена от археолозите няколко столетия, без успех. Вие твърдите, че тя всъщност е Демир баба тепе?
- Там е. Установих, че това твърдение не е само мое. Много археолози и историци са на същото мнение.
- В книгата си пишете и за тленните останки на цар Борис III, изчезнали от правителствената резиденция “ Врана”- София и отнесени неизвестно къде. Знаем, Борис III първоначално е погребан в Рилския манастир, но по нареждане на Тодор Живков изваден оттам и пренесен във Врана, за да няма поклонение. Впоследствие се оказа, че ковчегът му е изчезнал, а в гроба е открита стъкленица,  съхраняваща сърцето на царя, препогребано по-късно в Рилския манастир.
Вие пишете, че тленните останки също се намират в Рилската обител, препогребани  под чуждо име. Как установихте това?
- Твърдението ми се основава на човешка изповед. Обещах да не споменавам името..
- Вие сте от хората, които вярват, че в Шотландия, в езерото Лох Нес, живее чудовище, наречено Неси. Досега никой не е успял да го заснеме и не е доказано, че съществува. Това не е ли измислица, реклама  за привличане на туристи? Известно е, че учените в Англия предприеха сериозни научни изследвания на езерото с подводница, за да докажат съществуването на Неси, но без никакъв резултат. Никой досега не е успял  да види Неси и да го заснеме. Вие пишете, че в езерото се открива презокеански тунел до Северна Америка...
- Ами има... Неси съществува и си има наследство... Това на пръв поглед е малко встрани от темата „Тайните подземия на България“, но когато човек я прочете докрая, ще разбере, че много от неразгаданите тайни на Земята имат връзка помежду си.
- Да се върнем към фантастичните сюжети, свързани с българската история. Една от главите е посветена на болната тема за гроба на Васил Левски. Там прозира съмнение, че откритите човешки кости в малката църквичка до ЦУМ в София са на Апостола. В същото време само намеквате, но не доуточнявате съвсем точно мястото, където е погребан в действителност той. Само посочвате градинката пред Софийски университет?  
- Археолозите категорично доказаха, че костите, намерени в малката църквичка “Света Петка”, не са на Левски. Въпросът е изяснен, а за градинката пред СУ бих помолил хората, когато преминават през нея или сядат да починат за малко, да знаят, че мястото е свято.
- В книгата ви има публикувано древно описание на невероятен музей, който се намира “...недалеч от крепостта на Сердите”, т.е. над София в планината Витоша. От него се разбира, че до  днешния Боянски водопад се намира най-голямата златна съкровищница в света, както и невероятни изделия на изкуството. Звучи твърде фантастично.  
- Нали книгата ми е фантастична. Сигурно не знаете, но намирането на този “музей“ е обект на многогодишни издирвания и най-голяма мечта на търсачите на съкровища - да проникнат в древното подземие, считано за дело на римляните. Но в действителност то не е римско дело. Много по-древни народи са го строили. В една от следващите ми книги ще има интересни “Фантастични” разкрития, като например кои сме ние, българите.
- А тайните на Мадарския конник. Кой го е сътворил? И там ли има  подземия и какво е скрито в тях?
- Много древен паметник. И тук съм продължил да “фантазирам”, защото не всички учени са съгласни за съществуването на континента Атлантида. Е, не мога да докажа съществуването на континента, затова недоказуемото го предавам под форма на фантазия. Хората бързо схващат каква част от написаното е фантазия и добре се ориентират в истината.
- Искате да кажете, че Мадарският конник има общо с изчезналата цивилизация на атлантите? Това ли е всъщност обединяващото звено между загадките на света, включени в „тайните подземия“?
- Да кажем, че има общо. Подобно на известното плато Наска в перуанските Анди, обект на множество филми и книги. Всъщност, огромните рисунки, чиято цялост се вижда единствено от самолет, не са дело на перуанците. А и не могат да бъдат. Смехотворно е твърдението, че с помощта на колове и въжета са били очертавани линиите, които са с дължина по няколко километра. Пътища, по които перуанците вървели с церемониална цел. Ето, това е фантазия, и то нескопосана. Истината е, че тук отново следва намесата на атлантите. Рисунките са правени преди световния катаклизъм Потопа.
Същата история е и “Свещникът на Андите” в близост до Наска. Той пък, казват, е бил ориентир за корабите. Знак, изсечен високо в недостъпните скали, който не може да се вижда нощем, да служи за ориентир? Понякога се учудвам на недомислия, наложени като безспорни истини. Това е знак за Космично влияние върху Земята, също изработен от атлантите.
- Споменавате и древна Троя, открита от Шлиман на малоазиатския бряг на Турция. Каква е целта ви?
- Няма никакви доказателства, че откритото древно селище от Шлиман е Троя. Троя продължава да бъде мит. А моята цел е да посоча къде е бил древният град.
- Но вие не сте нито историк, нито археолог? На какво разчитате?
- Запитали Айнщайн как се прави откритие и той отговорил: “Когато учените установят, че е невъзможно по-нататъшно решение на дадена задача, все ще се намери някой двойкаджия, който ще открие решението.”
- Искате да кажете, че сте установили къде е Троя?
- Учудващо и неочаквано ще се окаже твърдението ми във втората част на книгата, където съм описал къде се намира Троя. Потърпете още месец и ще прочетете къде е.                             
Първата част на „Тайните подземия на България“ вече е излязла от печат и може да бъде намерена в книжарница „Хеликон“. В момента авторът Милан Миланов подготвя втора книга. Очаквайте в следващите дни откъси от непубликуваната все още „Тайните подземия на България“ 2.


Автор: Интервю на Севдалина ПЕНЕВА
Прочетена: 21322
Коментар на: JUJA 06.07.2008г. 00:39:05
МОГА САМО ДА САМ ГОРДА , ЧЕ САМ БАЛГАРКА! Г-Н МИЛАНОВ ПИШЕТЕ!НЕСПИРАИТЕ!ВИЕ СТЕ БОГОИЗБРАН!
Коментар на: до Juja 08.07.2008г. 09:51:15
Като си горда "БАЛГАРКА", защо не пишеш грамотно, ми се тупаш по гърдите? Б Ъ Л Г А Р К А Б Ъ Л Г А Р К А Б Ъ Л Г А Р К А Така се пише!
Коментар на: DO JUJA 12.12.2008г. 21:01:25
САМ се пише с " Ъ "
Коментар на: руснака 05.01.2009г. 17:27:08
Ще се радвам,ако г-н Миланов засегне въпроса за възтановяването на Българската азбука,използвана до 1945 или 1947(не се сещам точно).Само ще кажа,че значението на старата азбука за Българите е огромно.
Коментар на: Незабравка Ставрева 06.01.2009г. 17:41:31
Поздравления за хубавите книги. Имаше нужда от такива четива.:) Благодарим ви!
Коментар на: Чудомир 10.01.2009г. 14:08:10
Страхотни книги. Нямат равни на себе си. Автора дава доста информация за много неща! Горещо ги препоръчвам!!!
Коментар на: lili 26.02.2009г. 11:19:36
Благодаря за истините Това четиво е за нас -Бълрите!
Коментар на: Кирил Кирилов 09.03.2009г. 14:58:45
Книги, които трябва да прочете всеки българин!
Коментар на: Ива 14.03.2009г. 11:09:05
Успях да прочета първата част на книгата /само нея можах да открия/ и мога да кажа, че мирогледа ми се промени изцяло. Как мога да си набавя трите тома на книгите?
Коментар на: Георги РљРёСЂСЏРєРѕРІ 25.03.2009г. 16:34:30
Благодаря на Българина Милан Миланов за дръзкото начинание да се разкрива истинската история за България и древната култура по нашите земи!!! Всички българи трябва да се обединим и с общи усилия без користни помисли да покажем пред света истинската история !!!
Коментар на: Анастас Попов 01.07.2009г. 16:37:49
Просто съм потресен. В България промиването на мозъци вече е бизнес. Напред народе!!!!
Коментар на: abuchtol 07.09.2009г. 20:49:07
Dragi slepci, vie ot kude ste doshli?ili mojebi jlu4ta vi kara da pishete? kolkoto do gospodin Milanov,mnogo mu blagodaria za prekrasnata kniga i dano da ima oshte!shte mi se da znam pove4e za mnenieto mu za dogonite!
Коментар на: Draganova 30.09.2009г. 20:26:41
Tova e kniga s ve4ni istini.Blagodarja na Bog, 4e ima takiwa avtori.
Коментар на: Милан А.Миланов 06.10.2009г. 23:51:28
Благодаря за лошите и за добрите отзиви.И трите части на книгата ми можете да намерите в книжарниците на "Хеликон", а в София на щанд № 11 на площад "Славейков". Четвърта част на книгата ми под същото заглавие ще бъде на книжния пазар до края на месец Октомври. МиланА.Миланов
Коментар на: Калоян Цветков 12.10.2009г. 20:39:47
Тези Три книги,а скоро Четири трябва да станат учебници по история в училищата на България.Историята на Българите е тотално подменена.Време е да се обърнем към други средства за информация от много по-високо духовно ниво за да научим истинската си история,ако щете и историята на съвременната цивизизация.Това,което не приемате не го отричайте.Благодаря на Автора.
Коментар на: vanesa 12.12.2009г. 14:49:26
pro4etoh i trite toma. mnogo sa spoly4livi i manogo ama mnoga interesni i mnoogo hybavi!!!
Коментар на: kamba 12.12.2009г. 14:51:48
milan milanov obi4ame te
Коментар на: kosta 12.12.2009г. 14:53:23
samo milan milanov!
Коментар на: Gergana 13.01.2010г. 22:24:29
Iskam da se zapoznaia s Vas,g-n Milanov,vuzmojno li e?Ne cheta knigite Vi,za da zaspivam s tiaha,a s mnogo poveche ot interes.Jiveia v Carevo po tri meseca vsiako liato,temite mi sa mnogo blizki
Коментар на: Милан А.Миланов 14.01.2010г. 21:14:46
Здравейте, Гергана, В книгите си съм посочил телефон,с който всеки който желая може да се свърже с мен. На никого не съм отказал среща.
Коментар на: Ирина Horus 15.01.2010г. 20:11:26
г-н Миланов, запазете Истината в душата си, Светлината в ума си и Чистотата в сърцето си! Желая ви здраве, за да се радвате на живота и Любов, за да чувствате, че живеете!
Коментар на: Gergana 17.01.2010г. 22:55:26
Ще Ви се обадя скоро,г-н Миланов,но искам да прочета повече,за да имам повече въпроси.Не чета бързо поради заетос,а и така осмислям прочетеното.Регистрирана съм във Facebook и Skype.Може да ползваме електрониката въпреки,че предпочитам личния контакт!Лека нощ!
Коментар на: Рени Димитрова 21.01.2010г. 20:35:26
Книгата е уникална сама по себе си. Визуално привлича читателя. Изчистена от вън и от вътре. Това е книга на друго ниво. Писателят описва случки и събития, които малко хора биха могли да ги приемат като една голяма истина, която е доказана и ще се доказва във времето. Такива писатели трябва да ги боготворим, защото те се докосват до онази Божествена сила, до която на човечеството му трябва години на просветление за да осъзнае истината в кое измерение се намира и по-какъв начин трябва да живее и твори. Хората, които живеят в другото измерение задължително трябва да прочетат тази книга.
Коментар на: rldk 13.03.2010г. 12:04:08
Za selo vetrinci i pu6evo blizo do veliko tarnovo znae li ni6to tozi 4ovek
Коментар на: иван 30.03.2010г. 09:50:26
ИНФОРМАЦИИТЕ ИЗНЕСЕНИ В 4 ТОМА СА ЗА ДЪЛБОКО ОС-МИСЛЯНЕ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЛОГИКА ИЛИ ПРАГМАТИЗЪМ ТРУДНО БИ РАЗБРАЛА ФАК -ТИТЕ ИЗНЕСЕНИ В КНИГИТЕ ГОСПОДИН МИЛАНОВ ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И ПОПЪТЕН ВЯ -ТЪР КЪМ СЛЕДВАЩИТЕ ЦЕЛИ КОГА МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ СЛЕДВАЩИЯ 5 ГОМ ? ? ?
Коментар на: милан 31.03.2010г. 20:23:06
Пета част на книгата ще излезе от печат в началото на месец юни.
Коментар на: Даниела 31.03.2010г. 23:19:33
г-н Миланов, четох само цитат от книгите ви касаещ Беленташ. Ами,входът за манастира сте го описали префектно, и книгата..., само че освен нея, няма друго/прости каменни стени и колони/, тя си има пазач. Един войн с меч.
Коментар на: milan 08.06.2010г. 00:36:29
ПЕТА ЧАСТ НА "ТАЙНИТЕ ПОДЗЕМИЯ НА БЪЛГАРИЯ" ВЕЧЕ Е НА КНИЖНИЯ ПАЗАР!
Коментар на: Незабравка Ставрева 04.07.2010г. 20:28:39
Г-н Миланов,прочетох и петата Ви книга на един дъх.Тя ме върна и към моето детство,за което много Ви благодаря!Книгата Ви е прекрасна!Очаквам с интерес и шести том.Успешен попътен вятър!
Коментар на: Миа 21.07.2010г. 15:45:38
Това ли е човекът писател от Берковица илл е друг?
Коментар на: milan 22.07.2010г. 15:29:02
Друг е! В интервюто пише откъде е!
Коментар на: Rain 03.08.2010г. 00:12:09
Излезе много интересна книга, "Тракийските хроники", където в един от ръкописите, "Книгата на Лонгинус" се разказва за Мария Магдалена и Иисус. Лонгинус според английското предание е стотникът, пробол Иисус на кръста. В разказа му са включени преживяванята на възкръсналия Лазар... Мария Магдалена действително е описана като тракийкаи не само това, след Възкресението живее в Пловдив /Филипопол тогава/. Предполагам че хрониката на Лонгинус за пръв път се превежда на български. http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_Longinus Тук е самият сборник : http://www.books.bg/books/170/152665.html
Коментар на: Gergana 07.08.2010г. 02:09:44
V Carevo sam i govorim za Vas s hora,koito Vi pomniat.Jiveia na 50m ot miastoto kadeto e bila rognata Vi kashta.Minavam vseki den pokrai"Troya"
Коментар на: Томая Неверна 19.08.2010г. 23:31:55
аз също се интересувам много от догоните , и ако може някой да ми каже нещо за гормитите , те малко приличат на траки , Покемун знам че им е върховния бог ,но не мога да си намеря литература по въпроса?
Коментар на: Добрина Пашова 13.09.2010г. 22:28:50
г-н Миланов вашите книги са изключително интересни но за мен някои неща граничат с фантастиката и въпреки това аз ще чета всяка ваша следваща книга с интерес
Коментар на: milan 14.11.2010г. 16:16:58
ЧАСТ ШЕСТА НА " ТАЙНИТЕ ПОДЗЕМИЯ НА БЪЛГАРИЯ" ОТ 11.11.2010 Е НА КНИЖНИЯ ПАЗАР!
Коментар на: milan a. milanov 08.06.2011г. 20:12:09
ЧАСТ СЕДМА НА"ТАЙНИТЕ ПОДЗЕМИЯ НА БЪЛГАРИЯ" ОТ 12.06.2011 ЩЕ БЪДЕ НА КНИЖНИЯ ПАЗАР!
Коментар на: Aran 13.07.2011г. 18:48:00
От все сърце ви благодаря за прекрасните книги!Седма част е страхотна и се чете на един дъх. Има много важна информация, която всеки българин трябва да знае. С нетърпение очакваме и осма част. Поздрави!!!
Коментар на: ЗЛАТКА 14.09.2011г. 13:51:14
МНОГО ИНТЕРЕСНИ КНИГИ.БЛАГОДАРЯ ВИ. ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВE И ОЩЕ ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ
Коментар на: milan a. milanov 14.12.2011г. 19:37:42
Част 8 на "Тайните подземия на България" ще бъде на книжния пазар на 20.12.2011 година.
Коментар на: Росица Лекова 04.01.2012г. 16:04:06
Книгата която чета в момента "Тайните подземия на България"1 част е уникална,аз съм един млад човек-студентка по Бъл.ез и история и мисля че това е поредица която ще е изключително полезна.Книгата ми бе подарена, но след нея смятам да прочета всичките и части, найстина съм силно впечатлена и завладяна от съдържанието й..Поздравления
Коментар на: Velizar Petrov 24.01.2012г. 03:49:44
Pro4etoh parvata 4ast - pobivaha me trapki ot vreme na vreme! Strahotna kniga! Istina li e?! Ima li na4in da se kupqt elektronni varianti na knigite?
Коментар на: milan 06.02.2012г. 19:05:06
Здравейте, Първа, втора и трета част на "Тайните подземия на България " ги има публикувани безплатно в електронен вариант. Те са копирани пиратски! Другите части ги има в книжарниците. Привет.
Коментар на: razbira4 11.03.2012г. 18:02:27
милан миланов е написал толкова глупости ,че даже малките истина на които се базират големите му простотии са се опорочили...
Коментар на: milan.a. milanov 22.03.2012г. 22:51:14
В отговор на razbira4 Само страхливците се крият под псевдоними и не смеят да се представят. Само страхливците нямат достойнство да застанат пред истината. Предполагам, че авторът на съобщението е от моя бивш криминален контингент, арестуван и изпратен в затвора за блудство и изнасилване с малки деца-момчета и момиченца до 10 годишна .възраст. Не е трябвало да го пускат от затвора!
Коментар на: Румяна Пенчева 25.03.2012г. 13:11:22
Не мога да изразя с думи възхищението си от това , което узнах от книгите на М.Миланов.Благодаря Ви , че ви има , г-н Миланов , благодаря Ви за радостта и ликуването , което струи от сърцето ми , докато чета страница след страница.Благодаря на Господ , че ми поднася този невероятен миг на просветление и вяра , че наближава времето всичко да си дойде на мястото.Заслужената слава и почит към българите и страната ни - също !Не спирайте да пишете и да ни поднасяте още и още от тази опиваща душата истина !!!
Коментар на: Емилия Данева 15.07.2012г. 23:25:15
Продължавайте да пишете, този народ трябва да се събуди най-сетне. Имам нещо да ви споделя, много ви моля пишете ми на e-majl.
Коментар на: Tuncher 20.08.2012г. 23:17:06
Г-н Миланов можете ли да си напишете електроната поща там да ви задаваме някои въпроси които на интересуват предварително благодарим!
Коментар на: milan.a. milanov 26.08.2012г. 21:21:18
Здравейте,Tuncher, Извинете, как ще ми задавате въпроси, без да се прочели 8-те части на "Тайните подземия на България"?
Коментар на: мирослав ПЕНЧЕВ Попов 20.09.2012г. 20:26:44
Просветителю Милан А.Миланов, телефонът Ви е невалиден според оператора/към 20.09.2012 в 19:21/ Ваш уважаван от Вас КОЛЕГА от миналото, иска да се чуе с Вас лично! Използайте този адрес: mppopov@abv.bg Благодаря! И нека УЧИТЕЛЯТ и ниговите УЧИТЕЛИ бдят над ВАС!!!
Коментар на: milan.a.milanov 22.09.2012г. 22:45:51
Телефонът ми има промяна и тя е отразена в последните ми две книги.
Коментар на: milan.a.milanov 27.10.2012г. 16:55:49
ЧАСТ 9 НА "ТАЙНИТЕ ПОДЗЕМИЯ НА БЪЛГАРИЯ" ВЕЧЕ Е НА КНИЖНИЯ ПАЗАР.
Коментар на: Margaritka 22.11.2012г. 17:25:51
ОбичамГ-н Миланов,БЛАГОДАРЯ ВИ!
Коментар на: Dara 14.03.2013г. 01:21:17
Учителя – игумен Гавраил съществува ли, аз бих искала да се срещна с него? Благодаря
Коментар на: Соня 17.03.2013г. 22:05:40
Здравейте!Прочетох на 1 дъх първа част от книгите на г-н Миланов.Изключително ме вълнуват темите,по които пише.Живея в чужбина и за съжаление не мога в момента да се сдобия с останалите части от "Тайните подземия на България". Първата я прочетох в пдф вариант.Намерих и третата част. Но моля- някой може ли да ми даде линк за втора част, тъй като той по-горе пише че я има в нета, но не я откривам? Това все пак е вариант да се запозная с 2ра част,когато живея навън и не мога да се сдобия с хартиен такъв.Поздрав!
Коментар на: milan.a.milanov 04.04.2013г. 21:40:41
Здравейте, изпращам ви линка на 3 част
Коментар на: milan.a.milanov 04.04.2013г. 21:42:02
www.otzvuk.com/.../milan.milanov-tainite.podzemia.na.bulgaria%20... Формат на файла: PDF/Adobe Acrobat
Коментар на: Асен 08.08.2013г. 17:43:04
Абе хора, хубаво е,че сте прочели тези книги (аз прочетох на един дъх и деветте), но извън въодушевлението разбрахте ле, че да се случи всичко това, което го пише, трябва ние, хората, да се променим. Ако не го направим, нищо добро няма са случи. Добрите неща не се случват, ей така от само себе си!И промяната трябва да започне от нас, българите. Това разбрах от тези книги! Но съм скептик. Между впрочем, кога ще излезе 10-та част? Някой знае ли?
Коментар на: milan 17.08.2013г. 22:21:41
Част 10 ще излезе в края на септември т.г.
Коментар на: milan 20.11.2013г. 22:18:53
ЧАСТ Х Е ВЕЧЕ НА КНИЖНИЯ ПАЗАР. ПРОДАВА СЕ В ПО-ГОЛЕМИТЕ КНИЖАРНИЦИ КАТО ХЕЛИКОН И НА ПЛОЩАД СЛАВЕЙКОВ СОФИЯ.
Коментар на: Петко П. 07.01.2014г. 23:34:57
Господин Миланов!С сялото ми уважение ,моля само за един Вяпрос; Имформацията която давате не е единствено плод на фантазията ви Нали? Фактите ви са прекалено точни да са само фантазия??
Коментар на: milan 15.01.2014г. 21:54:00
Да, не е единствено плод на фантазията ми, а и на отговор на АКАША!
Добави своето мнение в коментарите:

Име:
E-mail:
Коментар:
Въведи кода :